Какво е YOCO Cosmetics?

YOCO Cosmetics е български бранд за Zero Waste козметика, изработена изцяло от органични съставки. 🌿 Всеки един компонент, замесен в изготвянето на продуктите е внимателно подбран и ръчно смесен, съхранявайки цялата грижа и любов в състава им.

Кой стои зад YOCO?

Блажка Димитрова е създател на първия ресторант с нулев отпадък в България – „Кухнята на Благичка“ и съосновател на сдружение „Нулев отпадък – България“. От 2016 г. живее в унисон с философията нулев отпадък, а от 2018 г. работи активно по разпространяване на тези принципи в българското общество. Участвала е в над 60 събития, обучения, лекции и уъркшопа по темата.

Anomaly.bg е машина, която преобръща представите за маркетингова комуникация чрез индивидуални креативни решения, разработени на принципа "Неочаквано, но общоприето". Компанията събира бизнес, маркетинг и творчески умове под един покрив, прилагайки завършен модел на обслужване: от създаване на стратегия, през организация на процесите, до цялостната й реализация. Anomaly.bg се появява на пазара в края на 2018 г., като за три години успява да си партнира с повече от 100 бранда от най-различни индустрии.

Сравнение на продукти